Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Helvetin vallankumous

 1  2  3  4  Viimeinen >>

Nimi: deviant
Lähetetty: 10.08.2018
17:37
Otsikko: RP. Helvetin vallankumous
L

Asioissa eteenpäin ja ilmeisesti tämä hullu kaksikko oli jotenkin lavastanut kuolemamme, mutta kun ihan järjellä pohti asiaa, niin miten ihmeessä mukamas. Emmehän me nyt oikeasti mitenkään voineet missään Helvetissä olla. En edes uskonut moisiin Taivas ja Helvetti juttuihin. Naurettavaa eikä niitä edes kukaan ollut tieteellisesti todistanut. Se oli vaan uskontohömppää, joihin jotkut valitettavasti uskoivat. Tokihan paikka, jossa seisoimme parhaillamme, sai aikaan monen monta kysymystä, mutta toisaalta... tämä saattoi olla vaan untakin. Mutta toisaalta taas... jos tämä olisi unta, miettisinkö tämän olevan unta? No siihen en osannut itsekään vastata, koska en ollut niinkään sellaistakaan koskaan miettinyt, mutta oli miten hyvänsä, tuskin tässä nyt oikeasti ihan Helvetissä oltiin.

Mutta asioissa eteenpäin, vaikka ennen sitä piti kuitenkin hieman kyseenalaistaa sitä, että jos hyvä herrasväki oli ystävällisesti lavastanut kuolemamme, niin kuinka me sitten muka takaisin enää pääsisimme. Se totuus nyt ei ihan auennut kysymyksenkään jälkeen, mutta se toinen aasialainen, joka taisi olla japanilainen, oli hieman taas hukassa ja kyseli jälleen, missä mentiin. Pitkähiuksisempi japanilainen ei saanut suutaan auki ilmeisesti järkytyksestä, kun taisi tajuta, ettei pääsisi töihinsä ainakaan hetkeen. Mutta avasin sille toiselle japanilaiselle ongelmaa ja tämä näytti kyllä sillä, ettei ihan halunnut uskoa kuulemaansa. Tämän jälkeen toinen kummajaisista jatkoi kuitenkin, että tokihan me joka tapauksessa takaisin pääsisimme. "Uskotteko itsekään tuohon?" kysyin siinä kohdassa, koska vähän tuntui siltä, ettei meitä oltu päästämässä enää tehtävän suorittamisenkaan jälkeen pois, vaan päätyisimme korkeintaan ruokalistalle, kun meillä ei olisi enää painoarvoa. Eli toisin sanoen kuolisimme tänne kaikesta huolimatta. Mutta se sarvipää kuitenkin alkoi jo puhumaan ruuasta ja sitten ilmeisesti alettiin vaihtamaan maisemaa, kunnes pääsimme toisenlaiseen huoneeseen(?). Huoneessa oli pöytä ja kuusi tuolia. "Voitte vapaasti valita, mihin istutte", sarvipää totesi, joten ei kai siinä sitten muuta kuin istumaan. Se liilavaatteinen oli salamana pöydässä ja otti yhden reunapaikan. Minä päätin sitten istua tätä vastapäätä omaan tyyliini eli kyykkyyn jalat tuolille. Sidenaamainen japanilainen puolestaan istui viereeni eli keskipaikalle. "Istutko sä aina noin?" se liilavaatteinen kysyi seuraavaksi. "Tietenkin... Tavallisesti istuminen tekee hallaa noin 40 prosentin verran älykkyydelleni", vastasin niin kuin se olisi päivän selvää. No, minulle oli, vaikka muille ei olisikaan. Liilavaatteinen ei selvästikään kuitenkaan ymmärtänyt, mutta ei voi mitään.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2018 Mahti roolipelit - suntuubi.com