Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Helvetin vallankumous

 1  2  3  4  Viimeinen >>

Nimi: Megohime
Lähetetty: 10.08.2018
19:58
Otsikko: RP. Helvetin vallankumous
VERGILIUS

Olisi pitänyt arvata, että kommunikoinnissa tulisi ongelmia, vaikka herra jokakielentaitaja olikin mukana. No mitäpä se auttoi, jos osasi jokaista ihmismaailman kolkan kieltä, jos ei osannut esittää asiaa millään kielellä siten, että ihmiset voisivat mitenkään vastaanottaa sitä? Mutta pakko tässä oli edetä kärsivällisesti, ihmisten maailmassa ei enää uskottu niin voimakkaasti muihin maailmoihin, joten ei sitä ollut helppo sisäistää. Ihmiset olivat kuitenkin lajina yksinkertaisia olentoa, kuten oli yksinkertainen heidän maailmansakin. Ei heiltä voinut ihmeitä vaatia, mutta nyt Vergiliuksella ja Ravanalla ei ollut muuta keinoa, kuin turvautua ihmisten apuun. Hiukan ihmiset epäilivät, että tässä oli puhtaasti auttamisesta vain kyse ja sitäkään he eivät uskoneet, että heidät palautettaisiin takaisin. No kyllä palauttaminen oli teoriassa mahdollista, eri asia oli, että selviäisivätkö he hengissä siihen asti, että olisi palautuksen aika. Lisäksi, jos ihmisille nyt sanoisi, että eivät pääsisi takaisin, niin eiväthän he mitään tekisi, vaikka pakotettaisiin.

Mutta lopulta Ravana sai ihmisjoukkion ruokasaliin, johon heille oli katettu pöytä heitä varten. Nälkäkuoleman partaalla oleva kakara oli jo pöydässä, melkein ennen kuin edes kehotettiin. Ihan hävetti kaikkien italialaisten puolesta… Neiti ei sentään vaikuttanut ihan niin menetetyltä tapaukselta, mutta kyllä oli ihmiskunta vajonnut alas niistä ajoista, kun Vergilius itse oli siihen aktiivisemmin yhteydessä. No siitä oli jonkin aikaa jo vierähtänyt. Muutkin pääsivät pöydän ääreen, tosin yhdelle oli selvästi epäselvää, miten sivistynyt ihminen istui pöydän ääressä ja toinen sitten ihmetteli sitä, mutta idiootti kuvitteli istuma-asennon jotenkin vaikuttavan hänen älykkyyteensä. Saisi istua vaikka päällään seisten, eikä hän olisi älykkyydeltään kovin kummoinen, eivät ihmiset olleet. Heidän kapasiteettinsa oli hyvin rajallinen.

Italialainen neiti istui italian häpeäpilkun viereen ja saksalaisherra, jota ei kyllä hyvällä tahdollakaan voinut herraksi kustua, hänen viereensä. Älykkyydestään huolestunut kaveri istui syöppöä vastapäätä ja hänen viereensä asettui se parka japanilainen, jolle piti ilmeisesti kaikki erikseen kääntää. Ja se jäljelle jäänyt japanilainen meni sitten hänen viereensä, ainakin tällä oli nyt tulkki kummallakin puolen, kun englantilainenkin osasi japania, tiedä sitten miten. ”Jos yrittäisimme selittää teille asiaa nyt hiukan eri tavalla, koska se on varmasti vaikeaselkoinen. Mutta olette tällä hetkellä oman Maapallonne rinnakkaismaailmassa, jota teidän kielellänne kaiketi voisi Manalaksi, Tuonpuoleiseksi tai Helvetiksikin kutsua. Olemme tämän maailman asukkaita, teidän kielellä varmaankin sitten demoneita, mutta sillä termillä on ikävän negatiiviseksi värittynyt sävy… Joka tapauksessa maailmamme vaikuttavat toisiinsa, teidän Maailmanne on erilainen ja yksitasoinen, joten yhteys muiden maailmoiden kanssa ei välity selkeästi, toisin kuin me olemme tietoisia teidän maailmastamme ja olemme vuorovaikutuksessa sen kanssa. Tehtävämme on saattaa ihmisten henget rajan taa ja tuomita heidät täällä oikeudenmukaisesti ja kuten teidän uskomustenne Helvetissä, rangaista niitä, jotka ovat elämässään rikkoneet. Ongelmana on se, että viimeaikoina ihmissielujen määrä on räjähtänyt käsiin ja meitä ei ole riittävästi pitämässä järjestystä. Se on johtanut tyytymättömyyteen ja lopulta hallitsijamme päätti, ettei meidän tarvitse kaitsea kiittämättömiä ihmisiä enää ja suuri osa, etenkin nuoremmasta polvesta, on samaa mieltä ja loput eivät vain uskalla vastustaa. Helvetin tasapaino on järkkynyt, eikä rikollisia saa pidettyä enää hallinnassa ja loppuvaiheissa se tulee vaikuttamaan teidän maailmaanne, kun sielut pääsevät valloilleen ilman, että ovat sovittaneet syntinsä. Siksi tarvitsemme teidän apuanne, saattamaan järjestyksen takaisin Helvettiin ja samalla säästämään oman maailmanne katastrofilta.” Vergilius selitti niin hyvin kuin taisi, mutta oli rasittavaa puhua kielellä, jota ei kunnolla hallinnut, mutta ehkä Ravana korjaisi, jos hän oli ilmaissut jotakin pieleen.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2018 Mahti roolipelit - suntuubi.com