Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Helvetin vallankumous

 1  2  3  4  Viimeinen >>

Nimi: deviant
Lähetetty: 10.08.2018
20:32
Otsikko: RP. Helvetin vallankumous
ODD

Selitykset ties mistä asioista alkoivat menemään jo kovaa ohi, koska nälkä alkoi olemaan aika moinen. En jaksanut keskittyä sekopäiden pälätykseen tyhjällä vatsalla, koska kaikki ajatukset olivat siinä tyhjässä vatsassa, joka kurisi melkein taukoamatta ja vaati ruokaa. Lopulta sitä kuitenkin oltiin ilmeisesti menossa sinne, mistä ruokaa voisi mahdollisesti saada ja pian pääsimmekin huoneeseen, jossa oli pöytä ja kuusi tuolia ja ruoka katettuna pöytään. Ei kuitenkaan tarvinnut kahdesti käskeä, että pöytään saisi mennä, kun olin jo löytänyt itselleni tarpeeksi hyvän paikan. Muutkin alkoivat kerääntymään pöydän ympärille ja minä aloin keräämään ruokaa lautaselleni. Minua vastapäätä istunut narkkari puolestaan istui paikalleen melkoisen oudosti väittäen, että istumatyyli paransi älykkyyttä, mutta hieman epäilin, mutta ihan sama. Narkkari kuitenkin kiinnitti ensimmäisenä huomion kahvikannuun, josta kaatoi kahvia kuppiinsa. Tämän jälkeen narkkari haali sokerikipon ja alkoi pudottelemaan sokeripaloja yksitellen kuppiinsa. Kunnon ruuan narkkari myöskin ohitti samalla ja aloitti jälkiruuasta ottaen kakkua ja joita keksejä. Keksit hän pinosi sitten päällekäin ja sitten vasta pääsi syömään. Minä taas olin lastannu lautaselleni ihan kunnon ruokaa melkoisen vuoren ja aloin sitä sitten lappaamaan suuhuni. Sidenaamainen japanilainen puolestaa näytti aloittavan kupposella teetä ja siinä kaikki.

Kun kaikki olivat saaneet ruokaa naamansa eteen(?), se toinen otuksista alkoi selittämään asiaa hieman toisella tavalla ja seuraavaksi puhuimmekin rinnakkaismaailmasta meidän maailman rinnalla, jota Helvetiksikin kutsuttiin. Ja koska he olivat Helvetin asukkaita, olivat he sitten demoneita ilmeisesti. Eli he siis näyttivät oikeasti pelleiltä, eivät olleet vaan pukeutuneet sellaisiksi. Aika surullista. Mutta tilanne siis oli se, että meidän Maa ja heidän Helvetti vaikuttivat jotenkin hämärästi toisiinsa heidän maailmansa ollessa ilmeisesti monitasoinen, vaikka ei sitä suoraan sanottukaan. Heidän tehtävänsä taas oli saattaa ilmeisesti ihmisten henget rajan toiselle puolelle ja tuomita heidät ja tuomita sääntörikkurit. Itse ongelma oli lopulta se, että ihmisten sielut olivat räjähtäneet käsiin tai niiden määrä ja ketään ei enää kiinnostanut, paitsi ilmeisesti noita kahta, joten huono kuningas piti syrjäyttää, että demonit saisivat taas leikkiä sieluilla.

"Miten se on meijän ongelma, jos te ryssitte?" totesin kuitenkin siihen sen punapäisen lyödessä kättä otsaansa. Mutta sitten se toinen jatkoi, että jossain loppuvaiheessa Helvetin ongelma oli myös Maan ongelma, kun sielut pääsisivät valloilleen. "Eli te todella väitätte, et siitä syntyy joku henkien hyökkäys? Eiks toi nyt oo enemminkin satua eikä mikään oikea katastrofi?" totesin siihen, joten ottaisivat vaan lunkisti. Tai siis... no jos eivät, niin tekisivät sitten vaan työnsä, jos ei muuta. "Ei sitä tiedä... Ehkä se voikin vaikuttaa, vaikka olen edelleenkin aika epäileväinen moisesta selityksestä ja muista maailmoista. Jos Helvetti oikeasti on olemassa, niin miksi vaan uskonnoissa? Miksei siitä ole oikeaa tietoa... kuten vaikka tieteen saralla? Tutkimuksien muodossa? Voitteko todella todistaa, että olemme jossain rinnakkaismaailmassa?" narkkari teorisoi. "Sen kun katsot vaan ulos. Eikö sen pitäisi jo todistaa ja tämä on vasta Helvetin ensimmäinen taso. Etköhän ala viimeistään uskomaan, kun päädymme seuravalle tai kolmannelle tasolle", se toinen selitti. "Ja kuinkahan monta näitä tasoa on?" narkkari jatkoi. "Seitsemän", otus vastasi. "No oli miten oli, kyllä tää ainakin koulukirjat voittaa", totesin ja jatkoin syömistä. Oli selitys kuitenkin edelleenkin aika yli hilseen.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2018 Mahti roolipelit - suntuubi.com