Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Helvetin vallankumous

 1  2  3  4  Viimeinen >>

Nimi: Megohime
Lähetetty: 10.08.2018
22:04
Otsikko: RP. Helvetin vallankumous
MARAICH

Taas oltiin sisällä ja tällä kertaa huoneessa oli katettu pöytä ja kuusi tuolia, joista osa alkoi jo valita paikkaansa. Maraich meni mukana ja yritti keskittyä pysymään rauhallisena. Hän keskittyi hengitykseen ja hoki itsekseen, että tämä oli vain pahaa unta. Hän istui italialaisen naisen viereen, joka oli hääpuvussa. Häntä vastapäätä istui se aasialainen liikemies, jolla oli kova kiire pois täältä, mutta kellä nyt ei olisi? No ainakin joku kaamean näköinen kakara vaikutti ihan kotiutuneen, kun sai ruokaa… Ihan tosi, miten kukaan pukeutui noin? (kato omia vaatteitas vaan XD) ja ei se edes ollut pahinta, koska tämän tukka oli ihan järkyttävä… Miksi kukaan halusi näyttää tuolta? Ei voinut ymmärtää. Kaksi kummajaista nyt olivat kummajaisia, toisella oli myös aika järkyttävät hiukset ja vaatteetkin olivat aika erikoiset, toinen ei näyttänyt ihan niin omituiselta. Sitä kammotukkaa lukuun ottamatta porukka oli ihan järkevän näköistä, no se takkuhiuksinen mies oli aika epäilyttävä. Nainen näytti ihan tavalliselta, jos hän siis ei huvikseen pukeutunut hääasuihin muuten vain. Liikemies oli komea ja hyvin pukeutunut, toinen aasialainen olikin sitten hiukan erikoisempi, mutta ehkä se vain oli jotain japanilaista tyyliä?

Maraich oli nyt sen verran rauhoittunut, että kykeni analysoimaan seuraansa hiukan enemmän, mutta kun oli järkyttynyt sitten muutamasta tyylikatastrofista, niin hän muisti taas, että oli oikeakin katastrofi menossa. Ruoka ei oikein maistunut, vaikka hän oli syönyt viimeksi puolenpäivän aikaan tai eihän hän tiennyt miten kauan siitä oli… Ruokahalu oli kuitenkin tipotiessään. Ruokaa oli vaikka mitä sorttia ja osa oli sen verran eksoottisia, ettei Maraich osannut edes sanoa, mitä niissä oli. Luultavasti jotain aasialaista, koska eurooppalaiset olivat aika tuttuja kuitenkin. Maraichin vieruskaverille ruoka kuitenkin näytti kelpaavan, vaikkei tämä kiskonutkaan ruokaa kuin hevonen, niin kuin tämän vieressä istuva tyylikatastrofi. Melko köyhän oloinen pummi aloitti jälkiruuasta, mutta ehkä tämä oli niin köyhä, ettei tällä ollut normaalisti varaa jälkiruokiin? Sidesilmäiselle aasialaiselle kelpasi vain tee, eikä liikemiestäkään ruoka oikein innostanut.

Sitten toinen kummajaisista, jotka eivät ilmeisesti syöneet, koska heillä ei ollut pöydässä edes paikkaa, alkoi selittää asiaa uudestaan, kai jotenkin perusteellisemmin, mutta ei Maraich oikein vieläkään ymmärtänyt. Tai ymmärsi toki, mutta kun ei siinä ollut mitään järkeä, koska ei mitään toisia ulottuvuuksia ollut tai eivät he sellaisessa voineet olla eikä demoneita ollut, joten ei tässä ollut järkeä. Se kammotukka ihmetteli seuraavaksi, miksi se oli heidän ongelmansa, jos demonit olivat nyt sitten mokanneet. Eikö se selitetty juuri? No ei Maraich ollut varma, koska ei edelleenkään ymmärtänyt, mitä oli tekeillä. ”Teidän Maailmastanne kuolleitten henget siirtyvät tänne, jos täällä on ongelmia, se heijastuu teidän maailmaanne. Koska sellaista ei ole tapahtunut, ei voi tietää miten se vaikuttaa, mutta maailmat ovat yhtä, jos toisen tasapaino järkkyy, niin se horjuttaa muitakin maailmoita.” Mustahiuksinen suippokorva yritti selittää, mutta ei se edelleenkään uskottavalta kuulostanut. Mies kakkunsa äärestä pohti sitten, että jos moinen potaska olikin totta, niin miksei siitä ollut mitään mainintaa muuta kuin uskonnon puolella, muttei tieteen saralla. Ja hän kaipasi todisteita asiasta. Kun ei nyt yllyttäisi noita hulluja mihinkään. Sarvipään mielestä ulos katsomisen pitäisi riittää todistukseksi ja sitten puhuttiin jo eri tasoista. ”Teidän tieteenne ei ole niin kehittynyttä, että sillä voisi tutkia muita ulottuvuuksia. Teidän maailmanne on yksitasoinen, te ette pääse sieltä käsin muihin ulottuvuuksiin. Lisäksi ihmisiltä puuttuu ominaisuuksia, joilla ulottuvuuksien välillä voisi matkata. Nytkin jouduimme turvautumaan muinaiseen ja kiellettyyn rituaaliin saadaksemme teidät siirrettyä tänne. Me taas kykenemme vaivattomasti siirtymään teidän ulottuvuuteenne ja muutamaan muuhun, joiden kanssa olemme vuorovaikutuksessa, mutta emme mekään kykene olemaan yhteydessä kaikkiin eri ulottuvuuksiin. Mutta kuten saimme teidät tänne, saamme teidät myös takaisin. Tarkoitus ei ole käyttää teitä hyödyksi ja jättää tänne tai tappaa tänne.” Mies selitti vanhahtavalla englannillaan, josta oli haastava saada selvää, mutta miten moiseen voisi muka luottaa?

Vastaa tähän
 1  2  3  4  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2018 Mahti roolipelit - suntuubi.com