Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Helvetin vallankumous

 1  2  3  4  Viimeinen >>

Nimi: deviant
Lähetetty: 10.08.2018
22:46
Otsikko: RP. Helvetin vallankumous
L

Kun syömään päästiin ja ruokailu saatiin aloitettua, niin toinen kummajaisista aloitti selityksensä ikään kuin hieman toisesta näkökulmasta, mutta katsoi asiaa vaikka päällään seisten, niin ei se kovinkaan loogiselta kuulostanut. Vastapäätä istunut ruipelo puolestaan kyseli, että mitä se meille kuului, jos näiden kummajaisten maailmassa oli työt ryssitty, mutta selitys tuli aika pian sen jälkeen. Jospa hän vaan olisi kuunnellut ensin loppuun, niin ei olisi tarvinnut kysyä asiaa. Mutta kuunteli asian sitten loppuun ties kuinka monta kertaa, niin yhtä utopistiselta selitys eri ulottuvuuksista ja maailmoiden tasoista kuulosti. Ja jos tuo pölinä olisi tosiaan totta, niin eikö siitä olisi todisteita näissä muissakin ulottuvuuksissa, kuten Maassa, että eri ulottuvuuksia olisi olemassa? Niin ei kuitenkaan ollut ja vaan uskonto otti puheissaan ja opeissaan kantaan mm. Taivaaseen, Helvettiin ja Uudestisyntymään ja kaikkiin niihin mahdollisiin variaatioihin, muttei niitä kukaan ollut todistanut tieteen avulla. Ja se, johon itse luotin, oli järkiperäiset tutkimukset ja tiedä, jotka joku pystyi todistamaan. Sen punahiuksisen mielestä kaiken tämän puheen todistamiseksi riitti kuulemma vaan se, että ulos katsoisi, mutta vaikka sinne ulos kuinka tähysi, niin ei se mitään todistanut. Unessa tuskin pohtisin asioita näinkään tarkasti, mutta jonkunlainen simulaatio saattaisi selittää tämän kaiken. Se oli ainoa järkiperäinen selitys, näytti huoneen ulkopuolella sitten millaiselta hyvältä. En kuitenkaan uskonut moista potaskaa, vaikka voisihan ajatuksella leikitellä, että jos tämä olisikin totta.

Mutta sitten seuraavaan selitykseen siitä, että jos ongelmia oli muissa ulottuvuuksissa, niin ongelmat heijastuivat muihin ulottuvuuksiin. "Eli, jos muissakin ulottuvuuksissa on heijasteongelmia, niin miksi muista ulottuvuuksista paikalla ei ole ketään? Eikö se vähän niin kuin olisi heidänkin homma hoitaa hommaa järjestykseen?", totesin siihen siinä kohdassa, mutta se oli hyvin yksinkertaista. Ei tietenkään ollut, koska mitään ulottuvuuksia ei ollut ja tämä oli simulaatio. Jollain astetta sairaammilla oli vaan tylsää ja he olivat vailla tekemistä. Ehkä tämä oli joku sairas koe vaan? Mutta selitys jatkui sillä, että koska ongelmia ei ollut sattunut muissa ulottuviiksissa ainakaan vielä Helvetin ongelman takia, niin kukaan ei voinut tietää, miten se vaikuttaisi. "Mut jos mitään ei koskaan ikinä oo sattunu, niin miten kukaan voi tietää, et sattuu ees?" se liilavaatteinen kyseli seuraavaksi, mikä toki ihan hyvä kysymys. "Aivan, mä unohdin... Koska tää koko juttu on typerää pilaa. Mikään ei oo totta", tämä jatkoi perään. Selitys joka tapauksessa ulottuvuuksista oli niin typerää, ettei tämän käsittämiseen riittäisi edes päällään seisominen.

Seuraavaksi selitykseen siitä, miksi Helvetti ja Taivas käsitteet oli kuitenkin otettu vaan uskonnossa puheeksi, mutta tiede ei puhunut niistä edes pienimmässä määrin. No siksi ilmeisesti, koska Maassa oleva tiede ei ollut tarpeeksi kehittynyttä. "Se on sama asia, et tää kaikki on vaan potaskaa, johon te ehkä uskotte, mut kukaan muu ei", liilavaate totesi ja jatkoi ruuan mättämistä suuhunsa. Mutta koko juttu kuittaantui kuitenkin sillä, että yksitasoinen ulottuvuus ei voinut tutkia monitasoisia ulottuvuuksia, koska ihmisiltä puuttui kyky päästä muihin ulottuvuuksiin, koska Maa oli ilmeisesti liian erilainen. Nytkin he siis olivat joutuneet turvautumaan johonkin rituaaliin saadakseen meidät tänne. "Ihan varmasti joo ja lehmätkin varmaan osaavat lentää vielä joku päivä", liilavaate jatkoi taas heittojaan. Mutta kaikessa tässä oli siis lyhyesti sanottuna kyseessä maailmankaikkeuden pelastaminen, mutta olikohan nyt näin. "Tuota... Mistä me taas puhutaankaan?" se sidenaamainen japanilainen kyseli, joten se toinen japanilainen otti hommakseen selittää, missä mentiin(?). "Ihan sama... Onko sillä mitään väliä, jos ette uskokaan vielä? Luulen kuitenkin, että matkamme aikana alatte uskomaan joka tapauksessa. Pääsette joka tapauksessa pois vasta sitten, kun hommat täällä on hoidettu", se punahiuksinen selitti taas ollen selvästi kyllästymisen partaalla, mutta eivät kai he nyt oikeasti kuvitelleet, että uskoisimme moista?

Vastaa tähän
 1  2  3  4  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2018 Mahti roolipelit - suntuubi.com