Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Helvetin vallankumous

 1  2  3  4  Viimeinen >>

Nimi: Megohime
Lähetetty: 10.08.2018
23:36
Otsikko: RP. Helvetin vallankumous
NAMIKAWA

Tässä koko tilanteessa ei ollut järjen hiventäkään ja Namikawa oli erittäin huono asioissa, joissa ei ollut järkeä. Kun tästä tilanteesta voisikin kävellä noin vain pois, mutta se oli vaikeampaa, kun ei tiennyt missä oli. Se varmaan selviäisi, kun pääsisi pois ja löytyisi joku selväpäinen, jolta kysyä. Hän ei suostunut uskomaan mitään lavastettuja kuolemia, olkoonkin, että muisti kuulleensa aseen laukauksia ennen tajuttomaksi menoa, mutta se saattoi olla unta aivan hyvin. Toki se oli melkoinen sattuma, mutta todennäköisempää kuin mikään noiden kahden kummajaisen puheet toisista ulottuvuuksista ja helveteistä ja ties mistä. Kukaan muukaan ei uskonut, mutta ulkomaalainen, joka myös taisi japania, alkoi ainakin leikkiä hullujen mukana, että jos uskoisi moiseen soopaan. Hän kyseli muun muassa, miksei muista maailmoista sitten ollut täällä väkeä, jos kerta maailmat vaikuttivat toisiinsa. ”Siihen on moniakin syitä, mutta minun lienee turhaa selittää asioita kauhean tarkkaan, kun ette vielä kykene hahmottamaan tilannetta. Mutta teidän ulottuvuutenne on kaikkein suorimmassa vaikutuksessa tämän ulottuvuuden kanssa, joten vaikutus olisi siellä välittömämpi ja tuhoisampi. Lisäksi olisi hankala siirtää eri ulottuvuuksista väkeä ja koska kielenne ovat niin erilaiset, kommunikointi ei toimisi tämänkään vertaa.” Kokovalkoisiin pukeutunut demoni selitti, mutta kuka nyt tuollaista oikeasti uskoi? Siis selväjärkinen.

Toinen japanilainen oli taas sen verran hukassa, että Namikawa katsoi parhaaksi kääntää hänelle vaimealla äänellä samaan aikaan, mistä puhuttiin, jotta hänkin pysyisi kärryillä. Tai niin hyvin kuin tässä voisi pysyä kärryillä. Häntä ärsytti edelleen se, ettei hän tiennyt, mitä aikaa elettiin ja turhautti istua täällä, kun olisi töitäkin, mitä tehdä. Ja jos tässä menisi useita päiviä, ehkä viikkoja? Kai joku muutamassa kuukaudessa heidät löytäisi ja saisi pois täältä hullujenhuoneelta? Mutta jos heidät oli lavastettu kuolleiksi, niin hänethän korvattaisiin töissä jollakin toisella, jollain epäpätevällä idiootilla! Ja mitä hän sitten takaisin tultuaan tekisi, jos niin olisi käynyt? Kauhea työ olisi valunut hukkaan, jos olisi etsittävä uusi työpaikka uudella henkilöllisyydellä… Ajatus oli liian kamala ja koska Namikawa ei hetkeen ollut syönyt, niin lopulta hänkin otti ruokaa, vaikka se saattoi olla huumattua tai myrkytettyä… No muut eivät olleet toistaiseksi kupsahtaneet. ”Mitä me teemme, tämä on vaikeampaa kuin kuvittelin, ihmiset ovat kamalan uppiniskaisia.” Se toinen ”demoni” puhui taas jotakin vieraalla kielellä sille sarvipäälle. ”Jos oletetaan, että tämä nyt olisi totta, niin mitä meidän pitäisi tehdä, että tasapaino saataisiin korjattua?” Namikawa kysyi sitten ja hillitsi itseään kysymästä, että kauan se kestäisi, koska eivät nuo ymmärtäneen ajankulusta mitään.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2018 Mahti roolipelit - suntuubi.com