Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Helvetin vallankumous

 1  2  3  4  Viimeinen >>

Nimi: deviant
Lähetetty: 11.08.2018
00:00
Otsikko: RP. Helvetin vallankumous
ROKURO

Oli kerrassaan ärsyttävää, kun en tajunnut mistään mitään, koska he kertoivat kaiken englanniksi. Edelleenkin tajusin muutamia sanoja, mutta se valkoisiin pukeutunut sekopää puhui jotain muinaisenglantia kaiketi tai jotenkin tosi epäselvästi ainakin, joten siitä en saanut paljoa kiinni. Porukka kyllä heitteli jotain kysymyksiä kummajaisille tai lähinnä se takkuhius ja liiloihin vaatteisiin pukeutunut, mutta vastaukset olivat yhtä tyhjän kanssa. Lopulta se minun lisäkseni toinen japanilainen alkoi kääntämään heidän selityksiään niin, että minäkin ymmärsin, vaikka en kyllä todellisuudessa ymmärtänyt moista. Tai siis lähinnä sitä, että mitä kaksikko oikein haki takaa moisella potaskalla.

Mutta seuraavaksi käsittelyssä oli kysymys, että jos muitakin ulottuvuuksia olisi, niin miksi muista ulottuvuuksista paikalla ei ollut ketään, jos kaikki vaikutti kaikkeen. Vastaus oli kuulemma se, että siihen oli monia syitä, mutta he eivät halunneet tai jaksaneet avata asiaa enempää, koska emme kuitenkaan tajuaisi. Mutta lyhyesti siksi, koska Maa oli ilmeisesti kaikista suorimmassa vaikutuksessa. "Tai sit järkiperänen teoria selittämättömyydelle on se, et mikään ei oo totta ja te, ette vaan kerenny keksimään parempaa vastausta", se liiloihin pukeutunut sanoi pitkähiuksisen kääntäessä sen, mikä toki oli todennäköisempää.

Seuraava kysymys puolestaan tuli siltä tulkiltani ja hän halusi lopulta ainakin leikkiä, jos tämä olisi totta, niin mitä meidän pitäisi tehdä sen tasapainon saavuttamiseksi. Ennen sitä se valkoisiin pukeutunut suippokorva oli mulissut jotain sille toiselle punapään näyttäessä ainoastaan toivottomalta ja siltä, ettei tietäisi vastausta toisen asiaan. Mysteeriksi kuitenkin jäi, että mikähän asia jäi vaille vastausta. Mutta sitten siihen tehtävä kysymykseen. "Yksinkertaisesti sanottuna teidän pitää hoitaa esi-isienne sopimus loppuun kunkin demoniruhtinaan kanssa, jotta demoniruhinas pääsisi loppuliseen rauhaan. Demoniruhtinaat on kukin kivetettynä Helvetin kuudella eri tasolla. Kivetys raukeaa, kun löydämme kulloisenkin demoniruhtinaan olinpaikastaan, minkä jälkeen sen kyseisen esi-isän perillinen saa yhden toiveen ja kun kaikki kuusi toivetta on kasassa, voimme lopulta kohdata tämänhetkisen ruhtinaan ja syöstä hänet vallastaan", se punahiuksinen selitti ja se sitten käänettiin ja ei hyvää päivää, että teki mieli lyödä päätä seinään. Mitä idiootteja! "Ja te luulette, et me uskotaan tollasta? Teijän olis varmaan pitäny päästä hoitoon jo aikoja sitten. Onkohan se viel myöhästä... Tohon typeryyteen ei taida kyl olla lääkettä... Sääli, mut jotkut vaan on idiootteja", se liilavaate selitti.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2018 Mahti roolipelit - suntuubi.com