Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Kultakipon metsästys

 1  2  3  4  5  6  7  Viimeinen >>

Nimi: deviant
Lähetetty: 23.05.2019
19:01
Otsikko: RP. Kultakipon metsästys
TOPH

Kamanosukekin heräsi ilmeisesti takaisin elävienkirjoihin. Tai no eihän hän nyt kuollut toki missään välissä, mutta ikään kuin heräsi elävienkirjoihin. Ei tämä kovinkaan eloisa tajuttomana kuitenkaan ollut. Tosin olisi hän voinut pysyäkin tajuttomana edes vähän kaueman aikaa, niin ainakin riita olisi vältetty. No aina ei voi voittaa, mutta siinähän Kamanosuke ja Zuko sitten nahistelivat siitä, että mitkä asiat pitäisivät kiinnostaa, milloin, miten ja ketä. Jos minulta olisi kysytty, niin minua kiinnosti tällä hetkellä se, miten miehillä olikin niin olematon logiikka ja se miten he hoitivatkin asiat aina niin mallikkaasti pieleen. Tässä oli aika hyvä malliesimerkki siitä. Sentään Sanzou ei ollut tuollainen ongelma, vaikka ehkä oikeasti olikin miespuolinen tapaus tai sitten hänellä vaan oli feikkinimi, mutta en ihan uskonut, että olisi. No pääasia, etteivät kaikki olleet tuollaisia pölkkypäitä.

Zuko ei kuitenkaan kommentoinut selvästikään enää mitenkään Kamanosuken vaativia valituksen aiheita siitä miten Zukon sitten pitäisi kertoa mahtisuunnitelmansa, kun hän muutenkin oli niin tilanteen herra. No ei ollut toki oikeasti, mutta sentään tajusi pitää suunsa kiinni. Oli se sentään jotain toisin kuin jatkaa samaa riitaa. Mutta sitten kuitenkin siihen, mitä merirosvot halusivat meistä tai olivat sanoneet sen hyödyttävän meitäkin. Zuko ei edelleenkään uskonut, että merirosvot puhuisivat totta. No en minäkään uskonut, mutta kunhan olin vaan sanonut, mitä merirosvot olivat sanoneet ja kai Kamanosukenkin oli se oikeus tietää... kai. Olisi sen toki voinut jättää sanomattakin, koska väliäkö nyt jollain merirosvojen sanoilla oli. Eivät ne paljoa painaneet. Kamanosukella ei kuitenkaan ollut enää siihen sanottavaa, mutta Sanzou kertoi kuitenkin, ettei suunnitelmaa oikein edes ollut. "Ellei sitä epävarmaa lasketa, että joku meistä voisi yrittää tiedustella laivan ja merirosvojen asioita. Mutta sitä varten pitäisi ensin päästä pois täältä... jotenkin. No ehkä sillä tiirikoinnilla, mutta sen onnistuminen on kaiketi vielä epävarmaa. Mutta tuon parempaa ratkaisua ei ole keksitty... Niin ellei sitten vaan odota pelastusta... jos sellaista edes on tulossa", selitin vaikka en ollutkaan ihan varma, oliko tuokaan edes mikään harkinnankaan arvoinen suunnitelma.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2019 Mahti roolipelit - suntuubi.com